Aristocort
Generic Aristocort (Triamcinolone)

Aristocort är kortikosteroid. Det används för att minska hudirritation, allergiska störningar, ulcerös kolit, artrit.

Välj Doser: 4mg
4mg
30tabletter
Aristocort kr543.78
kr449.93
kr15.00 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
4mg
60tabletter
Aristocort kr881.29
kr731.19
kr12.19 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr168.76
4mg
90tabletter
Aristocort kr1 181.31
kr984.33
kr10.97 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr362.83
4mg
120tabletter
Aristocort kr1 415.70
kr1 181.22
kr9.84 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr618.78
4mg
180tabletter
Aristocort kr1 912.60
kr1 593.74
kr8.81 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 113.81
4mg
360tabletter
Aristocort kr3 431.42
kr2 859.42
kr7.97 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr2 531.38
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Aristocort tillhör kortikosteroidklass av läkemedel. Det används för att minska inflammation, lindra rodnad, svullnad, klåda hos patienter med sådana tillstånd som psoriasis, eksem, lupus, dermatit, klåda i anus eller vulva, inflammation i den yttre delen av örat, allergiska störningar, ulcerös kolit, artrit.

 

Dosering och riktning

Dosjustering behövs inpatienter med skrump, nedsatt njurfunktion, en sköldkörtelsjukdom, diabetes, malaria i historien, tuberkulos, osteoporos, myasthenia gravis, glaukom eller grå starr, herpesinfektion i ögonen, sår i magen, ulcerös kolit eller divertikulit, depression eller mental sjukdom, hjärtsvikt och högt blodtryck.

 

försiktighetsåtgärder

Steroider är avgörande i många processer av en mänsklig organism och många sjukdomar kan påverkas av steroidanvändning. Informera din läkare om allvarliga sjukdomar, feber, infektioner, kirurgi eller en medicinsk nödsituation som du har. Undvik att vara nära sjuka eller infekterade, eftersom användning av steroider kan försvaga ditt immunsystem. Behandling med ett "levande" vaccin rekommenderas inte när du tar Aristocort. Avbryt inte behandlingen plötsligt eftersom obehagliga abstinenssymtom är möjliga.

 

Kontra

Aristocort kan inte ges till patienter med allergi mot triamcinolon, sådana med en svampinfektion var som helst i kroppen.

 

Möjliga biverkningar

Omedelbar läkare behövs om du tar Aristocort problem med syn, svullnad, snabb viktökning, andnöd, allvarlig depression, ovanliga tankar eller beteenden, krampanfall (kramper), blodiga eller tjära pallar, hosta upp blod, pankreatit, låg kaliumnivå eller farligt högt blodtryck.

 

Läkemedelsinteraktioner

Aristocort är känt för att interagera med aspirin, diuretika, blodförtunnare (warfarin (Coumadin)), cyklosporin (Gengraf, Neoral, Sandimmune), oralt insulin eller diabetesläkemedel, ketokonazol (Nizoral), rifampin (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane), eller anfallsmediciner såsom fenytoin (Dilantin) eller fenobarbital (Luminal, Solfoton).

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Öka inte din rekommenderade dos. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

 

Överdos

Regelbundet långvarigt intag av alltför stora mängder medicinering kan leda till rundhet i ansiktet, snabb viktökning, ökad hårväxt i ansiktet, blåmärken, muskelsmärta eller svaghet.

 

Lagring

Förvara vid rumstemperatur borta från fukt, solljus, barn och husdjur i en tät behållare.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.