Astelin
Generic Astelin (Azelastine)

Astelin är en antihistamin nässpray som används för att behandla allergisymtom som nysningar och kliande, rinnande näsa.

Välj Doser: 10ml
10ml
1sprayer
Astelin kr390.23
kr325.10
kr325.10 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
10ml
2sprayers
Astelin kr631.81
kr529.51
kr264.80 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr120.60
10ml
3sprayers
Astelin kr845.50
kr706.04
kr235.35 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr269.26
10ml
6sprayers
Astelin kr1 523.77
kr1 272.81
kr212.12 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr677.89
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Astelin är en antihistamin nässpray som används för att behandla allergisymtom som nysningar och kliande, rinnande näsa. Denna medicinering fungerar genom att blockera verkan av histamin, vilket minskar allergisymtom. Även Astelin används för att behandla sådana symtom som rinnande näsa eller stoppad näsa och dropp efter postnasal.

 

Dosering och riktning

Astelin ska endast användas för näsa, så vänligen undvik kontakt med ögonen. Blås i näsan innan du använder denna medicin. Den rekommenderade startdosen är 4 spray per dag. Efter tre dagar är den rekommenderade dosen två sprayer per dag.

Obs: denna instruktion presenteras här bara för granskning. Det är mycket nödvändigt att konsultera din läkare innan du använder den. Det hjälper dig att få bästa resultat.

 

försiktighetsåtgärder

Använd med försiktighet om din medicinska historia inkluderar: allergier, hjärtsjukdomar, njurproblem, högt blodtryck, leverproblem. Att använda Astelin med alkohol eller CNS-depressiva kan öka biverkningarna. Astelin ska inte användas under graviditet, bli graviditet eller ammande. Använd inte Astelin innan du ammar utan läkares tillstånd.

 

Kontra

Astelin är inte tillåtet för personer med: allergi mot antihistaminer; glaukom med smal vinkel; blåshalshindring; symptomatisk prostatahypertrofi; astmatisk attack; stenoserande magsår; pyloroduodenal hindring. Atelin ska inte användas till nyfödda (möjlig associering med SIDS)

 

Möjlig biverkning

De kan inkludera en allergisk reaktion: nässelfeber; svårt att andas; svullnad i ansiktet, läpparna, tungan eller halsen. De mest möjliga biverkningarna inkluderar också:

bronkospasm (andfåddhet, täthet i bröstet, väsande andning);

snabba eller ojämna hjärtslag.

Mindre allvarliga inkluderar:

en bitter smak i munnen;

huvudvärk;

dåsighet eller yrsel;

torr mun, ont i halsen;

brinnande i näsan;

viktökning;

illamående;

näsblödning;

hosta, nysningar, rinnande näsa, förkylningssymtom; eller

ögonrödhet.

Om du upplever att en av dem slutar använda Astelin och berätta för din läkare så snart som möjligt. Rådgör också med din läkare om biverkningar som verkar ovanliga.

 

Farmakologisk interaktion

Astelin interagerar med mediciner som: cimetidin, sömnläkemedel, lugnande medel, lugnande medel, läkemedel mot ångest, narkotiska smärtstillande medel, antidepressiva medel eller andra psykiatriska läkemedel, andra antihistaminer. Observera också att interaktion mellan två mediciner inte alltid betyder att du måste sluta ta en av dem. Som vanligt påverkar det effekten av läkemedel, så rådfråga din läkare om hur interaktioner hanteras eller bör hanteras.

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

 

Överdos

Symtom på en överdosering av Astelin är okända, men de flesta möjliga kan inkludera extrem sömnighet. Om du upplever en av dem eller om du får något ovanligt symptom, ring genast din läkare.

 

Lagring

Förvara vid rumstemperatur mellan 20 och 25 grader C (68 och 77 grader F). Förvaras borta från värme, fukt och ljus. Förvara inte i badrummet. Håll flaskan upprätt med pumpen tätt stängd. Skydda från frysning.

Förvaras oåtkomligt för barn.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.