Doxycycline
Generic Doxycycline (Doxycycline)

Doxycycline är ett tetracyklinantibiotikum som används för att behandla infektioner i urinvägar, akne, gonorré, klamydios, parodontit etc.

Välj Doser: 100mg
100mg
30tabletter
Doxycycline kr225.01
kr187.42
kr6.28 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
100mg
60tabletter
Doxycycline kr356.27
kr299.92
kr4.97 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr78.75
100mg
90tabletter
Doxycycline kr459.40
kr384.30
kr4.31 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr177.20
100mg
120tabletter
Doxycycline kr562.53
kr468.68
kr3.94 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr281.26
100mg
180tabletter
Doxycycline kr768.79
kr637.44
kr3.56 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr489.40
100mg
270tabletter
Doxycycline kr1 068.80
kr890.58
kr3.28 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr810.04
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Doxycycline är ett syntetiskt bredspektrumantibiotikum härrörande från tetracyklin och används för att behandla många olika bakteriella infektioner, såsom infektioner i urinvägar, akne, gonorré, klamydios, parodontit (tandköttssjukdom), fläckar, bulor och akne-liknande skador orsakade av rosacea.

 

Dosering och vägbeskrivning

Denna medicinering bör tas efter en måltid med ett stort glas vatten för att minska irritationen i matstrupen. Daglig dos ska tas som en enda dos eller delas i två (12 timmar mellan var och en). Ta inte det i större mängder eller fortsätt att ta det efter den administrerade perioden. Vissa märken av detta läkemedel kan inte användas med mejeriprodukter. Krossa, bryt inte eller öppna en kapsel med fördröjd frisättning, ät pillret hela. Om det är en oral suspension, skaka den före användning och mät med en speciell mätsked. Ta aldrig detta läkemedel om det har löpt ut eftersom det kan skada din njure.

 

försiktighetsåtgärder

Användning av doxycyklin under tillväxt av tänder kan leda till deras permanenta färgförändring. Infektioner orsakade av stafylokocker, Escherichia, Shigella är möjliga först efter att känsligheten för medicinen har fastställts. Undvik att utsätta din kropp för långvarig UV-strålning under behandlingen och 4-5 dagar efter den. Om en lång behandling med detta läkemedel föreskrivs en regelbunden övervakning av perifert blodcellinnehåll, leverfunktionstest och bestämning av kväve och urea i serum.

 

Kontra

Överkänslighet mot doxycyklin och tetracykliner, graviditet (andra halvan av termin), amning, spädbarn (för barn yngre än 9 år), leukopeni, porfyri, allvarlig leversvikt.

 

Möjlig biverkning

Biverkningar orsakade av Doxycycline kan uppstå som huvudvärk, yrsel, suddig syn, feber, frossa, värk i kroppen, röd hudutslag, blek eller gulnad hud, mörk färgad urin, svår smärta i övre mage, aptitlöshet, gulsot, lätt blåmärken eller blödning. Kontakta din läkare om du får svåra effekter som anges ovan.

 

Farmakologisk interaktion

Samtidig administrering med antacida baserade på aluminium, magnesium eller kalcium rekommenderas inte eftersom Doxycyclineabsorption kanske långsammare. Mineraler (som kalcium eller järn) eller med vismutsubsalicylat har samma effekt. Doxycyclin rapporteras öka warfarins aktivitet. Fenytoin (Dilantin), karbamazepin (Tegretol) och barbiturater (såsom fenobarbital) kan öka metabolismen av Doxycycline.

 

Missad dos

Ta aldrig en dubbel dos av detta läkemedel. Om det nästan är dags för nästa dos ska du bara hoppa över den glömda delen och fortsätta att ta läkemedlet enligt schemat.

 

Överdos

Vid allvarlig och ihållande illamående, kräkningar och diarré, rådfråga din läkare.

 

Lagring

Förvaras vid rumstemperatur mellan 15 och 25 grader C, borta från ljus och fukt, barn och husdjur. Använd inte det efter utgången.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.