Epivir
Generic Epivir (Lamivudine)

Epivir är ett antiviralt läkemedel som används för att bekämpa infektion med humant immunbristvirus (HIV), den dödliga orsaken till AIDS.

Välj Doser: 150mg
150mg
30tabletter
Epivir kr787.20
kr655.91
kr21.87 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
150mg
60tabletter
Epivir kr1 259.52
kr1 049.52
kr17.49 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr262.40
150mg
90tabletter
Epivir kr1 688.11
kr1 408.13
kr15.66 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr558.91
150mg
120tabletter
Epivir kr2 037.98
kr1 696.77
kr14.17 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr923.65
150mg
180tabletter
Epivir kr2 746.46
kr2 291.55
kr12.77 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 637.38
150mg
240tabletter
Epivir kr3 297.50
kr2 746.37
kr11.46 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr2 498.05
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Epivir är ett antiviralt läkemedel som används för att bekämpa infektion med humant immunbristvirus (HIV), den dödliga orsaken till AIDS. Epivir förhindrar cellerna från att producera nytt virus och minskar mängden virus i kroppen. Detta läkemedel föreskrivs också för behandling av kronisk hepatit B-infektion. Observera att detta läkemedel måste användas i kombination med andra HIV-läkemedel.

 

Dosering och riktning

Ta det oralt med eller utan mat / mjölk vid samma tidpunkt varje dag. Epivir-dosen som normalt används för att behandla hepatit B för vuxna är en 100 mg tablett en gång om dagen. Den rekommenderade dosen för behandling av HIV är en 300 mg tablett en gång dagligen eller en 150 mg tablett var 12: e timme.

Barndos beror på barnets vikt och deras förmåga att svälja piller. Den flytande formuleringen bör ges 4 mg per kilo kroppsvikt, upp till maximalt 150 mg två gånger dagligen.

Obs: denna instruktion presenteras här bara för granskning. Det är mycket nödvändigt att konsultera din läkare innan du använder den. Det hjälper dig att få bästa resultat.

 

försiktighetsåtgärder

Ta det inte utan läkares tillstånd om din medicinska historia inkluderar: njursjukdom; leversjukdom; pankreatit; problem med dina muskler; eller problem med ditt blodantal. Kom ihåg att detta läkemedel inte minskar risken för överföring av HIV eller hepatit B-viruset till andra. Använd inte alkohol eftersom det kan öka risken för skada på bukspottkörteln och / eller levern. Epivir ska inte användas under graviditet, bli gravid eller ammande utan läkares råd. Använd inte Epivir före amning utan läkares råd.

 

Kontra

Epivir är inte tillåtet hos personer som är överkänsliga för den aktiva substansen eller mot något hjälpämne.

 

Möjlig biverkning

De kan inkludera en allergisk reaktion: nässelfeber; svårt att andas; svullnad i ansiktet, läpparna, tungan eller halsen. De mest möjliga biverkningarna inkluderar också:

leverskada, magsmärta, lerfärgad avföring, låg feber, aptitlöshet, mörk urin, gulsot; muskelsmärta eller svaghet, dom eller kall känsla i armar och ben, andningssvårigheter, illamående med kräkningar och snabb eller ojämn hjärtfrekvens; pankreatit - svår smärta i övre mage sprider sig till ryggen, illamående och kräkningar, snabb hjärtfrekvens; perifer neuropati - domningar, stickningar eller smärta i händer eller fötter; lätt blåmärken eller blödning, ovanlig svaghet, blek hud; vita fläckar eller sår i munnen eller på läpparna; feber, frossa, värk i kroppen, influensasymtom; andra tecken på ny infektion.

Mindre allvarliga inkluderar:

hosta; sömnproblem (sömnlöshet), konstiga drömmar; illamående, kräkningar, diarré; led- eller muskelsmärta;

yrsel, huvudvärk, trött känsla; förändringar i form eller plats för kroppsfett (särskilt i armar, ben, ansikte, nacke, bröst och bagageutrymme).

Om du upplever att en av dem slutar använda Epivir och berätta för din läkare så snart som möjligt. Rådgör också med din läkare om biverkningar som verkar ovanliga.

 

Farmakologisk interaktion

Epivir interagerar med interferon-alfa (Roferon, Intron, Rebetron); trimetoprim (Bactrim, Proloprim, Septra, Trimpex); eller ribavirin (Rebetol, Ribasphere, Copegus Virazole). Observera också att interaktion mellan två mediciner inte alltid betyder att du måste sluta ta en av dem. Som vanligt påverkar det effekten av läkemedel, så rådfråga din läkare om hur interaktioner hanteras eller bör hanteras.

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

 

Överdos

Symtom på överdos av Epivir är inte kända. Så om du får något ovanligt symptom, ring genast din läkare.

 

Lagring

Förvaras vid rumstemperatur mellan 15 och 25 grader C, borta från ljus och fukt, barn och husdjur. Använd inte det efter utgången.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.