Flonase Nasal Spray
Flonase Nasal Spray (Fluticasone)

Flonas används för att behandla inflammation, allergi, klåda som förekommer hos patienter med allergisk rinit, astma, eksem.

Välj Doser: 50mcg
50mcg
1sprayer
Flonase Nasal Spray kr557.48
kr464.47
kr464.47 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
50mcg
3sprayers
Flonase Nasal Spray kr1 430.85
kr1 189.19
kr396.36 per sprayer
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr204.31
50mcg
6sprayers
Flonase Nasal Spray kr2 620.13
kr2 183.35
kr363.94 per sprayer
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr603.19
50mcg
9sprayers
Flonase Nasal Spray kr3 577.13
kr2 982.40
kr331.42 per sprayer
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 197.46
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Flonas används för att behandla inflammation, allergi, klåda som förekommer hos patienter med allergisk rinit, astma, eksem, Hyde prurigo nodularis, psoriasis, neurodermatit, Vidals sjukdom (lichen simplex chronus), lichen planus, kontaktöverkänslighet, discoid lupus erythematosus, generaliserad erythro , insektsbett, miliaria rubra, seborrheisk dermatit. Dess aktiva komponent, Fluticasonpropionat, hämmar spridning av mastceller, eosinofiler, lymfocyter, makrofager och neutrofiler, minskar produktion och frisättning av inflammationsmedlar och andra biologiska aktiva substanser (histamin, eikosanoider, leukotriener och cytokiner).

 

Dosering och riktning

Flonas kan säljas i form av nässpray, inhalationsaerosol och inhalationspulver som tas oralt. Följ alla läkares rekommendationer. Ta inte en fördubblad dos av medicinen.

 

försiktighetsåtgärder

Försiktighet bör utövas efter systemisk användning av glukokortikoider, speciellt hos patienter med binjurestörningar. Inhalationer av Flonase kan inte användas till individer med lungtuberkulos. Behandling med hjälp av Flonas nässpray rekommenderas att göras med jämna mellanrum. Flonasinhalationer bör inte stoppas plötsligt. Undvik att spraya eller få en grädde och salva i ögonen. Steroidläkemedel kan öka risken för infektioner som vattkoppor och mässling, så undvik kontakt med infekterade eller sjuka människor. Steroidmediciner kan stunta tillväxten hos barn och ungdomar, så regelbunden övervakning av höjd och vikt är viktigt.

 

Kontra

Flonas är kontraindicerat hos patienter med överkänslighet mot medicinering, amning och gravida kvinnor, barn under 1 år. och de under 4 år. i form av en spray. Det kan inte användas om du för närvarande har akne (rosa och vanligt), perioral dermatit, klåda i perianal och könsorgan, primära hudlesioner av bakteriell, viral och svampetiologi.

 

Möjliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna av Flonase är huvudvärk, näsblödning, nysningar, hosta, illamående, infektion i övre luftvägar, näsirritation, kräkningar. Allergiska reaktioner som hudutslag, klåda, svullnad i ansiktet och anafylaxi är möjliga. Höga doser av steroidläkemedel och Flonase orsakar särskilt Cushings syndrom som kännetecknas av snabb viktökning och förändringar i ansiktet. I sällsynta fall kan Flonase underlätta utvecklingen av svampinfektion i näsan och halsen, t.ex. Candidiasis.

 

Läkemedelsinteraktioner

Samtidig användning av Flonase med andra steroider som prednison och dexametason ökar risken för att utveckla Cushings syndrom. Steroider kan ingå i formler av astmainhalatorer, hudkrämer, ögon- och örondroppar. Informera din läkare om du tar ketokonazol, HIV-läkemedel (amprenavir, indinavir, ritonavir, saquinavir och nelfinavir).

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Öka inte din rekommenderade dos. Ta dina doser ungefär samma gång varje dag för att undvika att du saknar en dos.

 

Överdos

Cushings syndrom vilka symtom är snabb viktökning och förändringar i ansikts utseende utvecklas från överdrivna doser av Flonase. Kontakta din läkare så snart som möjligt om du antar att det tog för mycket av detta läkemedel.

 

Lagring

Förvara vid rumstemperatur borta från fukt, solljus, barn och husdjur i en tät behållare.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.