Grifulvin
Generic Grifulvin (Griseofulvin)

Grifulvin är ett svampdödande läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i hud, hårbotten och naglar.

Välj Doser: 250mg
250mg
30tabletter
Grifulvin kr337.52
kr281.17
kr9.38 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
250mg
60tabletter
Grifulvin kr543.78
kr449.93
kr7.50 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr112.51
250mg
90tabletter
Grifulvin kr731.29
kr609.31
kr6.75 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr236.26
250mg
120tabletter
Grifulvin kr881.29
kr731.19
kr6.09 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr393.77
250mg
180tabletter
Grifulvin kr1 181.31
kr984.33
kr5.44 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr708.79
250mg
360tabletter
Grifulvin kr2 128.23
kr1 771.87
kr4.88 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 620.08
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Grifulvin tillhör de svampdödande läkemedlen. Det används för att behandla svampinfektioner i hud, hår och naglar. Det kan behöva använda ett annat läkemedel på huden medan du tar detta läkemedel.

 

Dosering och riktning

Följ instruktionerna från din läkare. Ta detta läkemedel via munnen med ett glas vatten med eller utan mat. Ta din medicin vid samma tid varje dag under terapin. Ta inte din medicin oftare än riktat. Hoppa inte över doser eller stoppa din medicin tidigt, även om du mår bättre. Sluta inte ta förutom på läkarnas råd.

 

försiktighetsåtgärder

Din läkare måste veta om du har leversjukdom, porfyri, systemisk lupus erythematosus, en ovanlig eller allergisk reaktion på griseofulvin, penicillin, andra livsmedel, färgämnen eller konserveringsmedel, om du är gravid eller försöker bli gravid, ammar du. Under behandlingen av Grifulvin måste du besöka din läkare eller vårdpersonal för regelbundna tester. Berätta för din läkare eller vårdpersonal om din infektion och tillstånd inte förbättras eller om de blir värre. Vissa svampinfektioner behöver många veckor eller månader av behandling för att slutligen bota. Grifulvin kan göra dig mer känslig för solen så du måste hålla dig borta från solen. Om du inte kan undvika att vara i solen ska du bära skyddskläder och använda solskyddsmedel.

 

Kontra

Patienter som har leversjukdom, systemisk lupus erythematosus, en ovanlig eller allergisk reaktion på griseofulvin, penicillin etc. är kontraindicerat till Grifulvin.

 

Möjliga biverkningar

Det finns en lista över biverkningar som du bör omedelbart informera din läkare eller vårdpersonal om. Det inkluderar allergiska reaktioner som hudutslag eller nässelfeber, svullnad i ansikte, läppar eller tunga, andningsproblem, förvirring, mörk urin, feber eller infektion, aptitlöshet, smärta, stickningar, domningar i händer eller fötter, hudutslag, rodnad, blåsbildning eller skalning av hud, sår eller vita fläckar i munnen, ovanligt svag eller trött, gulning av ögonen eller huden. Det finns också en annan lista över biverkningar som vanligtvis inte kräver läkare men du bör berätta för din läkare eller vårdpersonal om de fortsätter eller är besvärande. Det inkluderar yrsel, huvudvärk, illamående, kräkningar, magsmärta, sömnproblem.

 

Läkemedelsinteraktioner

Det finns något läkemedel som kan interagera med Grifulvin som barbituratläkemedel för sömn eller kramper, kvinnliga hormoner, som östrogener eller progestiner och preventivpillerar och warfarin.

 

Missad dos

Om du missar en dos, ta den så snart du kan. Om det nästan är dags för din nästa dos, ta bara den dosen. Ta inte dubbla eller extra doser.

 

Överdos

Om du tror att du har tagit för mycket av detta läkemedel först måste du ringa till ett giftkontrollcenter eller akutmottagning.

 

Lagring

Förvara vid rumstemperatur mellan 15 och 30 grader C (59 och 86 grader F). Förvara behållaren tätt stängd utom räckhåll för barn.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.