Grifulvin V
Generic Grifulvin V (Griseofulvin)

Grifulvin V är ett svampdödande läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i hud, hårbotten och naglar.

Välj Doser: 250mg
250mg
30tabletter
Grifulvin V kr468.77
kr393.68
kr13.13 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
250mg
60tabletter
Grifulvin V kr750.04
kr628.06
kr10.50 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr157.51
250mg
90tabletter
Grifulvin V kr1 021.93
kr853.07
kr9.47 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr329.08
250mg
120tabletter
Grifulvin V kr1 228.19
kr1 021.83
kr8.53 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr551.28
250mg
180tabletter
Grifulvin V kr1 650.08
kr1 378.10
kr7.69 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr978.80
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Grifulvin V är ett svampdödande läkemedel som används för att behandla svampinfektioner i hud, hårbotten och naglar såsom jock klåda, idrottsman fot och frisör klåda. Infektioner orsakas kanske av olika typer av dermatomyceter (Trichophytons, Microsporums och Epidermophytons). Detta läkemedel behandlar inte infektioner på grund av bakterier eller jäst. Grifulvin stoppar bara tillväxten av svampar.

 

Dosering och riktning

Grifulvin V tas oralt och kan appliceras lokalt på huden. Ta tabletter med en måltid och en tesked vegetabilisk olja. Behandlingen kan fortsätta från flera dagar till flera månader. Följ alla läkares rekommendationer. Läkemedlet tas dagligen tills det första negativa resultatet av svampanalys och fortsätter sedan att ta samma dos under två veckor varannan dag och två gånger i veckan under två veckor.

 

försiktighetsåtgärder

Innan du börjar behandlingen med Grifulvin V, kontakta din läkare eller apotekspersonal om du har: en viss blodsjukdom (porfyri), allvarlig leversjukdom (leversvikt). Glöm inte att berätta din medicinska historia, speciellt om det inkluderar lupus. Kör inte medan du tar Grifulvin V eftersom det gör dig yr eller mindre vaken. Drick inte alkohol, det kan orsaka en snabb hjärtslag och sköljning av huden. Undvik att utsätta kroppen för solstrålar, använd solskyddsmedel och ha skyddskläder när du är utomhus. Grifulvin V ska inte användas under graviditet, bli gravid eller ammande utan läkares råd. Använd inte före amning utan läkares råd.

 

Kontra

Grifulvin V är inte tillåtet för personer med leversjukdomar, porfyri (stör porfyrinmetabolism), överkänsligt mot griseofulvin eller någon del av denna grävning, gravid eller ammande. Läkemedlet kan inte administreras till öppenvården i sådana yrken: förare av kollektivtrafik, piloter, branta jackor.

 

Möjlig biverkning

De kan inkludera en allergisk reaktion: svullnad i ansiktet, nässelfeber; svårt att andas. De mest möjliga biverkningarna inkluderar också:

vita plåster i munnen (trast / jästinfektion);

illamående, kräkningar eller diarré;

huvudvärk, yrsel eller trötthet;

sömnlöshet;

förvirring;

domningar eller stickningar i händer eller fötter; eller

menstruations oregelbundenheter.

Om du upplever att en av dem slutar använda Serevent och berätta för din läkare så snart som möjligt. Rådgör också med din läkare om biverkningar som verkar ovanliga.

 

 

Farmakologisk interaktion

Grifulvin V interagerar med följande droger:

barbituratläkemedel för sömn eller anfall, kvinnliga hormoner, som östrogener eller progestiner och preventivpillerar och warfarin. Observera också att interaktion mellan två mediciner inte alltid betyder att du måste sluta ta en av dem. Som vanligt påverkar det effekten av läkemedel, så rådfråga din läkare om hur interaktioner hanteras eller bör hanteras.

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

 

Överdos

Symtom på överdosering av Grifulvin V är inte väl kända, men de flesta möjliga kan omfatta: diarré, illamående, kräkningar, huvudvärk, domningar och stickningar och förvirring. Om du upplever en av dem, ring genast din läkare.

 

Lagring

Förvaras vid rumstemperatur mellan 15 och 25 ° C från ljus och fukt, barn och husdjur. Använd inte det efter utgången.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.