Lamprene
Generic Lamprene (Clofazimine)

Lampren används för att behandla spedalskhet, Hansens sjukdom.

Välj Doser: 50mg
50mg
30tabletter
Lamprene kr1 202.70
kr1 000.70
kr33.36 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
50mg
60tabletter
Lamprene kr1 913.79
kr1 597.66
kr26.60 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr405.58
50mg
90tabletter
Lamprene kr2 589.76
kr2 159.51
kr23.97 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr845.40
50mg
120tabletter
Lamprene kr3 107.71
kr2 589.67
kr21.60 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 411.64
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Lampren används för att behandla spedalskhet, Hansens sjukdom. Den aktiva komponenten är Clofazimine. Ibland kan det ges tillsammans med andra läkemedelsläkemedel. Det kan också ges med ett kortisonliknande läkemedel när det används för att behandla ”flare-ups” av spetälska.

 

Dosering och vägbeskrivning

Ta medicinen med mat eller mjölk. Det är väldigt viktigt att fortsätta ta medicinen under behandlingen, även om du börjar avverkas bättre. Du kan ta det varje dag under 2 år.

Doseringen beror på ditt tillstånd och andra faktorer:

För spetälska:

Vuxna och tonåringar: 50 till 100 milligram en gång om dagen. Detta läkemedel måste tas tillsammans med andra läkemedel för behandling av Hansens sjukdom.

Barn: Dosen måste bestämmas av läkaren.

 

försiktighetsåtgärder

Innan du tar Lamprene, diskutera med din läkare om du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar, om du tar något föreskrivet eller inte föreskrivet läkemedel, örtprodukt eller kosttillskott, om du har allergi mot mat, medicin och andra ämnen. Läkemedlet kan orsaka dig yr, dåsig. Se till att du vet hur du reagerar på detta läkemedel innan du kör, använder maskiner eller gör något annat som kan vara farligt om du är yr eller inte är vaken eller kan se bra. Det kan också orsaka rosa eller röd till brunsvart missfärgning av huden inom några veckor efter att du börjat ta den. Exponering för solljus kan orsaka klåda, hudutslag, rodnad eller till och med solbränna. Så du bör hålla dig borta från direkt solljus, bära skyddskläder, inklusive hatt och solglasögon.

 

Kontra

Diskutera med din läkare alla tillstånd du kan ha särskilt om leversjukdom: Clofazimine kan orsaka hepatit och leversjukdom; mag- och tarmproblem: Clofazimine orsakar ofta en del magbesvär, men i sällsynta fall kan det förekomma svår, skarp magsmärta och sveda, vilket kan vara ett tecken på en allvarlig biverkning.

 

Möjliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna är diarré, torr, grov eller skalig hud, aptitlöshet, illamående eller kräkningar, rosa eller röd till brunsvart missfärgning av hud och ögon, hudutslag och klåda. Mindre vanliga biverkningar inkluderar förändringar i smak, torrhet, brännande, klåda eller irritation i ögonen, ökad hudkänslighet för solljus. De sällsynta biverkningarna är blodiga eller svarta, tjocka avföringar, kolig eller brännande smärta i buken eller magen, mental depression, gula ögon eller hud - kan ha en orange färg om de redan har en rosa till brunsvart hud eller missfärgning av ögon.

 

Farmakologisk interaktion

Berätta för din läkare om alla receptbelagda och inga föreskrivna mediciner, växtbaserade produkter som du kan använda, särskilt något av följande: Aluminiumhydroxid, magnesiumhydroxid, fenytoin.

 

Missad dos

Om du missar en dos av detta läkemedel, ta det så snart som möjligt. Men om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till ditt vanliga doseringsschema. Dubbla inte doser.

 

Överdos

Om du antar att överdosering med Lamprene ska du omedelbart kontakta akut medicinsk hjälp.

 

Lagring

Förvara läkemedlet i en stängd behållare vid rumstemperatur, borta från värme, fukt och direkt ljus. Undvik att frysa.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.