Levlen
Generic Levlen (Ethinyl estradiol / Levonorgestrel)

Levlen är en hormonell oral preventivmedicin, det förhindrar ägglossning och graviditet.

Välj Doser: 0.03/0.15mg
0.03/0.15mg
63tabletter
Levlen kr557.48
kr464.47
kr7.34 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
0.03/0.15mg
126tabletter
Levlen kr901.25
kr752.50
kr5.95 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr175.60
0.03/0.15mg
189tabletter
Levlen kr1 217.15
kr1 012.65
kr5.39 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr368.77
0.03/0.15mg
252tabletter
Levlen kr1 458.73
kr1 217.06
kr4.83 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr632.18
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Levlen är en kombination av hormoner etinylöstradiol och levonorgestrel. Läkemedlet används för att förhindra ägglossning som preventivmedicin. Läkemedlet ändrar tillståndet i livmoderhalsslemet och livmoderkläderna och hindrar spermiernas rörelse till livmodern och fästning av ett befruktat ägg till livmodern.

 

Dosering och riktning

Följ alla rekommendationer från din vårdgivare. Ta den första den första dagen av din menstruation eller den första söndagen efter din period började. Om du använder Levlen under granarna kan du behöva ytterligare födelsekontrollmedel. Det finns 28-dagars födelsekontrollpaket med sju påminnelsepiller för den vanliga cykeln. När du använder "påminnelse" -piller börjar perioden vanligtvis. Genombrottsblödning är möjlig, om den blir tung och fortsätter, informera din läkare. Ta varje piller varje dag ungefär samma tid. När ditt pillerpaket är över börjar ett nytt. Vid nödvändiga medicinska tester eller operationer är det möjligt att du kan behöva sluta använda Levlen under en kort tid.

 

försiktighetsåtgärder

Ytterligare födelsekontrollmetoder (kondomer eller en spermicid) kan behövas när du börjar använda Levlen.

Intag av hormoner kan öka risken för blodkoagulation, hjärtattack, stroke, särskilt hos patienter över 35 år. eller rökare. Informera din läkare om du har problem med hjärta, blodtryck, hjärtsvikt, angina, högt kolesterol, depression i historien, kramper eller epilepsi, diabetes, gallblåssjukdom, åderbråck, tuberkulos, livmoderhudstumörer, en historia av fibrocystisk bröstsjukdom , knölar, klumpar.

 

Kontra

Detta läkemedel kan inte användas på gravida kvinnor eller sådana strax efter förlossningen, hos patienter med stroke eller blodpropp i historien, cirkulationsproblem, vaginal blödning, hormonrelaterad cancer, leversjukdom eller levercancer, cirkulationsproblem, onormal vaginal blödning, migrän huvudvärk, hjärtventilsjukdom, allvarligt högt blodtryck, gulsot orsakad av preventivpiller i historien.

 

Bieffekter

Förutom allergiska symtom (nässelfeber, hudutslag, svullnad i ansiktet, andningssvårigheter) kan detta läkemedel vara en orsak till plötslig domning eller svaghet, smärta bakom ögonen, problem med syn, huvudvärk, förvirring, tal eller balans, en förändring i mönstret eller svårighetsgraden av migränhuvudvärk, bröstsmärta eller tung känsla, smärta som sprider sig till armen eller axeln, illamående, svettningar, allmän sjuk känsla, svullnad i extremiteterna, depression, aptitlöshet, illamående, magsmärta, mörk urin, gulsot.

 

Farmakologisk interaktion

Det finns läkemedel som kan interagera med Levlen. Informera din läkare om alla receptbelagda och receptfria läkemedel, växtbaserade produkter och kosttillskott du använder och särskilt om teofyllin (Respbid, Theo-Dur), acetaminophen (Tylenol) eller askorbinsyra (vitamin C), prednisolon (Orapred), St Johnsört, anfallsmediciner, cyklosporin (Gengraf, Neoral, Sandimmune), ett barbiturat lugnande medel, HIV- eller AIDS-mediciner och antibiotika.

 

Missad dos

Om du missade en p-piller ökar risken för att bli gravid. Om du glömde att ta ett "aktivt" piller, ta två piller så fort du kommer ihåg och återgå till ditt schema. Om du saknar två "aktiva" piller i rad under första eller andra behandlingsveckan, ta två piller om dagen i två dagar i rad. Gå sedan tillbaka till ditt schema. Använd födelsekontrolltest under sju dagar om ett sådant "misstag" inträffade. Om du saknar två "aktiva" piller i rad under tredje veckan, eller om du saknar tre piller i rad under någon av de första tre veckorna, måste du starta ett nytt paket med piller som om du är en första dagsstarter.

Om du inte tog tre "aktiva" piller i rad under någon av de första tre veckorna, börja ett nytt paket samma dag som om du är en första dagsstarter.

Om du hoppade över intaget av två eller flera piller, kan det hända att du inte har en månadslåda under den här månaden. Om du missar en period i två månader i rad kan du vara gravid.

Om du saknar några påminnelsepiller ska du kasta bort de missade pillerna och återgå till ditt schema.

 

Överdos

De mest förväntade överdossymtomen på detta läkemedel är kräkningar, illamående och vaginal blödning.

 

Lagring

Förvaras vid rumstemperatur mellan 20-25 ° C. Förvaras borta från fukt, värme och solljus. Det rekommenderas inte att förvara i badrum och platser som är tillgängliga för barn.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.