Lotrisone
Generic Lotrisone (Betamethasone / Clotrimazole)

Lotrisone hämmar tillväxten av flera typer av svampar.

Välj Doser: 10g
10g
2tubes
Lotrisone kr222.99
kr185.73
kr92.91 per tube
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
10g
4tubes
Lotrisone kr380.94
kr315.81
kr78.98 per tube
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr55.75
10g
6tubes
Lotrisone kr511.02
kr427.30
kr71.26 per tube
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr129.89
10g
12tubes
Lotrisone kr929.13
kr771.08
kr64.30 per tube
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr343.40
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Lotrisone är ett svampdämpande läkemedel som är en lotion eller grädde och dess aktiva komponenter är en kombination av två läkemedel: en steroid (betametason) och ett svampdämpande läkemedel (clotrimazol). Clotrimazol hämmar tillväxten av flera typer av svampar genom att påverka processen för bildning av svampmembran. Betametason är en syntetisk kortikosteroid som undertrycker inflammation såväl som kroppens immunrespons.

 

Dosering och riktning

Lotrisone-kräm bör masseras försiktigt in i huden och runt området som drabbas av svamp två gånger om dagen (morgon och kväll). Använd inte bandage eller lindning över det behandlade området för att undvika överdriven absorption av medicinen. Behandling av tinea corporis eller tinea cruris bör inte fortsätta längre än två veckor medan en av tinea pedis inte bör pågå längre än fyra veckor.

 

försiktighetsåtgärder

Undvik att få Lotrione-kremen i ögonen. Steroidläkemedel påverkar aktiviteten i binjurarna, hypotalamiska och hypofysen, kan leda till överdrivet blodsockernivåer, såväl som till ett Cushings syndrom som kännetecknas av akne, depression, överdriven hårväxt, humped övre rygg, sömnlöshet, mån-ansikte utseende, muskelsvaghet, överviktiga bagagerum, paranoia, stretchmärken, stunted tillväxt (hos barn), bortkastade lemmar och mottaglighet för blåmärken, sprickor och infektion.

 

Kontra

Denna medicinering kan inte användas till barn yngre än 17 år, hos individer med överkänslighet mot komponenterna i Lotrisone, eller mot liknande steroider och svampdödande läkemedel. Försiktighet bör utövas hos vuxna över 65 år.

 

Möjlig biverkning

De vanligaste biverkningarna är lokal rodnad, blåsbildning, brännande, torr hud, minskad pigmentering, stretchmärken allergiska reaktioner som nässelfeber, rökrörssymptom, bakteriell infektion, irriterad hud, skalning, utslag, svid, svullnad, stickande känsla, ödem.

 

Farmakologisk interaktion

Långvarig användning eller tillbakadragande av topikala kortikosteroider kan förvärra symtom på psoriasis. Ett intervall på minst en vecka behövs mellan upphörandet av topiska steroider och början av behandlingen med anthralin (Psoriatec).

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

 

Överdos

Missbruk eller överanvändning av Lotrisone på breda hudområden kan orsaka störningar som Cushings syndrom. Informera din läkare om det. Livsbehandling av överdos av Lotrisone är osannolikt.

 

Lagring

Förvaras vid rumstemperatur mellan 15 och 25 ° C från ljus och fukt, barn och husdjur. Använd inte det efter utgången.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.