Din Kundvagn
Produkter: 0
Pris: kr0.00
FÖRSTASIDAN Kategorilista Order Status Om Oss FAQ Kontakta Oss
Phenergan
Generic Phenergan (Promethazine)

Phenergan behandlar olika typer av allergisymtom, inklusive klåda, rinnande näsa, nysningar, kliande eller vattniga ögon, nässelfeber och kliande hudutslag.

25mg
30tabletter
kr335.42
kr279.42
kr9.32 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr0.00
Nästa order 10% rabatt
25mg
60tabletter
kr540.40
kr447.13
kr7.45 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr111.81
Nästa order 10% rabatt
25mg
90tabletter
kr726.74
kr605.52
kr6.71 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr234.79
Nästa order 10% rabatt
25mg
120tabletter
kr885.13
kr735.97
kr6.15 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr380.14
Nästa order 10% rabatt
25mg
180tabletter
kr1 183.28
kr987.53
kr5.50 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr687.61
Nästa order 10% rabatt
25mg
360tabletter
kr2 133.64
kr1 779.49
kr4.94 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr1 576.47
Nästa order 10% rabatt
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris
14-21 dagar kr 93.17
5-9 dagar kr 279.52
Sändning över hela världen
Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker
Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar
100% framgång leverans
Produktbeskrivning

Allmänt bruk

Phenergan är en antihistamin som används för att behandla olika typer av allergisymtom, inklusive klåda, rinnande näsa, nysningar, kliande eller vattniga ögon, nässelfeber och kliande hudutslag. Det fungerar genom att minska effekterna av histamin, en kemikalie som kroppen släpper som svar på vissa irriterande medel. Fenegran används också som ett lugnande medel och sömnhjälpmedel för alla typer av patienter och förhindrar eller kontrollerar illamående och kräkningar, behandla rörelsesjuka. Du kan använda den tillsammans med andra mediciner, för smärta efter operationen också.

 

Dosering och riktning

Ta det oralt med eller utan mat / mjölk. Det är bättre att ta detta läkemedel med mat om du vill undvika magbesvär. För behandling av allergi är den rekommenderade dosen 25 mg innan du sover. Du kan upprepa dosen inom två timmar vid behov. För behandling av rörelsesjuka är den rekommenderade dosen 25 mg två gånger dagligen.

Obs: denna instruktion presenteras här bara för granskning. Det är mycket nödvändigt att konsultera din läkare innan du använder den. Det hjälper dig att få bästa resultat.

 

försiktighetsåtgärder

Ge inte detta läkemedel till patienter i koma Använd inte alkohol medan du tar Phenergan eftersom det kan vara extremt dåsigt. Undvik alkoholanvändning. Phenergan kan öka känsligheten för solljus. Bär solskyddsmedel och skyddskläder när du utsätts för solen. Det hjälper dig att undvika värmeslag. Phenergan ska inte användas under graviditet, bli graviditet eller ammande utan att tala med din läkare. Använd inte före amning utan läkares råd.

 

Kontra

Phenergan är inte tillåtet för barn under 2 år. Phenergan är kontraindicerat i komatostatillstånd och hos individer som är kända för att vara överkänsliga eller har haft en idiosynkratisk reaktion på prometazin eller mot andra fenotiaziner. Även detta läkemedel är kontraindicerat för användning vid behandling av symtom i nedre luftvägar inklusive astma.

 

Möjlig biverkning

De kan inkludera en allergisk reaktion: nässelfeber; svårt att andas; svullnad i ansiktet, läpparna, tungan eller halsen. De mest möjliga biverkningarna inkluderar också:

ryckningar eller okontrollerbara rörelser i dina ögon, läppar, tunga, ansikte, armar eller ben;

skakning (okontrollerad skakning), sikling, svällande problem, problem med balans eller promenader;

känner sig rastlös, skrämmande eller upprörd;

hög feber, styva muskler, förvirring, svettning, snabba eller ojämna hjärtslag, snabb andning;

känsla som att du kanske misslyckas;

beslag (kramper);

blek hud, lätt blåmärken eller blödning, feber, halsont, influensasymtom;

minskad nattsyn, tunnelsyn, vattniga ögon, ökad ljuskänslighet;

hallucinationer, agitation;

illamående och magsmärta, hudutslag och gulsot (gulning av hud eller ögon);

urinering mindre än vanligt eller inte alls;

ledvärk eller svullnad med feber, svullna körtlar, muskelsmärta, bröstsmärta, kräkningar, ovanliga tankar eller beteende och ojämn hudfärg; eller

långsam hjärtfrekvens, svag puls, svimning, långsam andning (andningen kan stoppa).

 

Mindre allvarliga inkluderar:

yrsel, dåsighet, ångest;

suddig syn, torr mun, tappad näsa;

ringer i öronen;

viktökning, svullnad i händer eller fötter;

impotens, problem med en orgasm; eller

förstoppning.

Om du upplever att en av dem slutar använda Phenegran och berätta för din läkare så snart som möjligt. Rådgör också med din läkare om biverkningar som verkar ovanliga.

 

Farmakologisk interaktion

Phenergan interagerar med sådana läkemedel som:

litium (Eskalith, Lithobid);

atropin (Atreza, Sal-Tropine), belladonna (Donnatal, m.fl.), benztropin (Cogentin), dimenhydrinat (Dramamine), metscopolamin (Pamine) eller scopolamin (Transderm-Scop); blodtrycksmedicinering såsom guanadrel (Hylorel), guanetidin (Ismelin), propranolol (Inderal) och andra; en blodförtunnare såsom warfarin (Coumadin); bronkodilatorer såsom ipratropium (Atrovent) eller tiotropium (Spiriva); blås- eller urinläkemedel såsom oxibutynin (Ditropan, Oxytrol), solifenacin (Vesicare) och andra; en MAO-hämmare såsom isokarboxazid (Marplan), tranylcypromin (parnat), fenelzin (Nardil), selegilin (Eldepryl, Emsam); läkemedel för att behandla Parkinsons sjukdom, rastlöst bensyndrom eller hypofysen tumör (prolaktinom); läkemedel för behandling av magsår eller irriterande tarmsyndrom, såsom dicyklomin (Bentyl), glykopyrrolat (Robinul), hyoscyamin (Anaspaz, Cystospaz, Levsin och andra), mepenzolat (Cantil) eller propantheline (Pro-Banthine). Observera också att interaktion mellan två mediciner inte alltid betyder att du måste sluta ta en av dem. Som vanligt påverkar det effekten av läkemedel, så rådfråga din läkare om hur interaktioner hanteras eller bör hanteras.

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

Kundbrev
Inga vittnesmål.
Lägg Recension
Säkert köp.
Anonymitet och sekretess
Läs Mer