Rebetol
Generic Rebetol (Ribavirin)

Rebetol används i kombination med interferonläkemedel Intron A eller PEG-Intron för att behandla kronisk hepatit C.

Välj Doser: 200mg
200mg
10tabletter
Rebetol kr874.67
kr725.89
kr72.60 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
200mg
20tabletter
Rebetol kr1 460.70
kr1 215.70
kr60.79 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr236.16
200mg
30tabletter
Rebetol kr1 985.50
kr1 653.04
kr55.10 per piller
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr524.80
200mg
60tabletter
Rebetol kr3 612.38
kr3 008.77
kr50.12 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr1 348.74
200mg
90tabletter
Rebetol kr4 933.13
kr4 110.86
kr45.66 per piller
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr2 424.58
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Huvudkomponenten i det antivirala läkemedlet Rebetol är Ribavirin. Det används i kombination med interferonläkemedel Intron A eller PEG-Intron för att behandla kronisk hepatit C. Rebetol hämmar replikationen av nya virioner, hämmar selektivt syntesen av viralt RNA, det undertrycker inte syntesen av RNA i normala celler. Rebetol är det mest effektiva mot: herpes simplexvirus, kopparvirus, influensavirus A och B, paramyxovirus (parainfluenza, kusma, Newcastlesjukdom), reovirus, onkogena RNA-virus.

 

Dosering och riktning

Se till att du dricker mycket vatten medan du tar Rebetol, särskilt med dina första intag av medicinen. Behandlingen fortsätter i 24-48 veckor. För att behandla hepatit C, ta Rebetol oralt med mat och ett fullt glas vatten. Tugga inte tabletten, svälj den hela. Rekommenderad dos av Rebetol är 1-1,2 g om dagen uppdelad i två för intag på morgonen och kvällen.

 

försiktighetsåtgärder

Rebetol kan orsaka en betydande risk för allvarlig skada på att utveckla spädbarn och avvikelser i en mans spermier, vara mycket uppmärksam med hjälp av preventivmediciner. Minst två former av födelsekontroll under behandling och i sex månader därefter krävs.

 

Kontra

Rebetol är kontraindicerat hos patienter som är överkänsliga för komponenterna i Rebetol, hos gravida och ammande kvinnor, hos patienter med kronisk hjärtsvikt, hjärtinfarkt, njur- eller leversvikt, svår anemi, sönderdelad skrump, autoimmuna sjukdomar, obotlig sköldkörtelsjukdom, svår depression med självmord. avsikter, barn och ungdomar under 18 år. Försiktighet bör utövas hos patienter med dekompenserad diabetes mellitus, lungemboli, hjärtsvikt, sköldkörtelsjukdom (inklusive hypertyreos), nedsatt koagulation, tromboflebit, myelosuppression, hemoglobinopati (talassemi, sigdcellanemi), depression, självmord (även i historien).

 

Möjlig biverkning

Den mest allvarliga biverkningen av Rebetol är anemi. Andra biverkningar inkluderar: blodsjukdomar, feber, håravfall, depression, trötthet, huvudvärk, sömnlöshet, irritabilitet, illamående, andnöd, led- eller muskelsmärta, viktminskning. Meddela din läkare omedelbart om du upplever någon allvarlig manifestation av biverkningarna ovan.

 

Farmakologisk interaktion

Samtidig användning med andra antivirala läkemedel som zidovudin (Retrovir), zalcitabin (Hivid) eller stavudin (Zerit) kan orsaka mjölksyraos. Mediciner som innehåller Mg2 + É Al3 + och simetikon minskar absorptionen av Retrovir. Retrovir dämpar effekterna av zidovudin. Hos patienter med HIV-infektion samtidigt behandling med Retrovir leder zidovudin och stavudin till HIV-viremi (ett tillstånd där virus tränger in i blodomloppet och kan påverka resten av kroppen) och kräver byte av behandling.

 

Missad dos

Ta aldrig en dubbel dos av detta läkemedel. Om det nästan är dags för nästa dos ska du bara hoppa över den glömda delen och fortsätta att ta läkemedlet enligt schemat.

 

Överdos

Om du antar att det tog för mycket av detta läkemedel, sök omedelbart läkarhjälp. Det finns ingen information om biverkningar av överdosering av Rebetol.

 

Lagring

Rebetol ska förvaras vid rumstemperatur mellan 2-8 C (36-46 F).

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.