Din Kundvagn
Produkter: 0
Pris: kr0.00
FÖRSTASIDAN Kategorilista Order Status Om Oss FAQ Kontakta Oss
Rebetol
Generic Rebetol (Ribavirin)

Rebetol används i kombination med interferonläkemedel Intron A eller PEG-Intron för att behandla kronisk hepatit C.

200mg
10tabletter
kr931.72
kr773.23
kr77.33 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr0.00
Nästa order 10% rabatt
200mg
20tabletter
kr1 555.97
kr1 295.00
kr64.75 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr251.56
Nästa order 10% rabatt
200mg
30tabletter
kr2 115.00
kr1 760.86
kr58.70 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr559.03
Nästa order 10% rabatt
200mg
60tabletter
kr3 848.00
kr3 205.02
kr53.39 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr1 436.71
Nästa order 10% rabatt
Gratis standard airmail leverans
200mg
90tabletter
kr5 254.90
kr4 378.99
kr48.64 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr2 582.73
Nästa order 10% rabatt
Gratis standard airmail leverans
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris
14-21 dagar kr 93.17
5-9 dagar kr 279.52
Sändning över hela världen
Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker
Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar
100% framgång leverans
Produktbeskrivning

Allmänt bruk

Huvudkomponenten i det antivirala läkemedlet Rebetol är Ribavirin. Det används i kombination med interferonläkemedel Intron A eller PEG-Intron för att behandla kronisk hepatit C. Rebetol hämmar replikationen av nya virioner, hämmar selektivt syntesen av viralt RNA, det undertrycker inte syntesen av RNA i normala celler. Rebetol är det mest effektiva mot: herpes simplexvirus, kopparvirus, influensavirus A och B, paramyxovirus (parainfluenza, kusma, Newcastlesjukdom), reovirus, onkogena RNA-virus.

 

Dosering och riktning

Se till att du dricker mycket vatten medan du tar Rebetol, särskilt med dina första intag av medicinen. Behandlingen fortsätter i 24-48 veckor. För att behandla hepatit C, ta Rebetol oralt med mat och ett fullt glas vatten. Tugga inte tabletten, svälj den hela. Rekommenderad dos av Rebetol är 1-1,2 g om dagen uppdelad i två för intag på morgonen och kvällen.

 

försiktighetsåtgärder

Rebetol kan orsaka en betydande risk för allvarlig skada på att utveckla spädbarn och avvikelser i en mans spermier, vara mycket uppmärksam med hjälp av preventivmediciner. Minst två former av födelsekontroll under behandling och i sex månader därefter krävs.

 

Kontra

Rebetol är kontraindicerat hos patienter som är överkänsliga för komponenterna i Rebetol, hos gravida och ammande kvinnor, hos patienter med kronisk hjärtsvikt, hjärtinfarkt, njur- eller leversvikt, svår anemi, sönderdelad skrump, autoimmuna sjukdomar, obotlig sköldkörtelsjukdom, svår depression med självmord. avsikter, barn och ungdomar under 18 år. Försiktighet bör utövas hos patienter med dekompenserad diabetes mellitus, lungemboli, hjärtsvikt, sköldkörtelsjukdom (inklusive hypertyreos), nedsatt koagulation, tromboflebit, myelosuppression, hemoglobinopati (talassemi, sigdcellanemi), depression, självmord (även i historien).

 

Möjlig biverkning

Den mest allvarliga biverkningen av Rebetol är anemi. Andra biverkningar inkluderar: blodsjukdomar, feber, håravfall, depression, trötthet, huvudvärk, sömnlöshet, irritabilitet, illamående, andnöd, led- eller muskelsmärta, viktminskning. Meddela din läkare omedelbart om du upplever någon allvarlig manifestation av biverkningarna ovan.

 

Farmakologisk interaktion

Samtidig användning med andra antivirala läkemedel som zidovudin (Retrovir), zalcitabin (Hivid) eller stavudin (Zerit) kan orsaka mjölksyraos. Mediciner som innehåller Mg2 + É Al3 + och simetikon minskar absorptionen av Retrovir. Retrovir dämpar effekterna av zidovudin. Hos patienter med HIV-infektion samtidigt behandling med Retrovir leder zidovudin och stavudin till HIV-viremi (ett tillstånd där virus tränger in i blodomloppet och kan påverka resten av kroppen) och kräver byte av behandling.

 

Missad dos

Ta aldrig en dubbel dos av detta läkemedel. Om det nästan är dags för nästa dos ska du bara hoppa över den glömda delen och fortsätta att ta läkemedlet enligt schemat.

 

Överdos

Om du antar att det tog för mycket av detta läkemedel, sök omedelbart läkarhjälp. Det finns ingen information om biverkningar av överdosering av Rebetol.

 

Lagring

Rebetol ska förvaras vid rumstemperatur mellan 2-8 C (36-46 F).

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.

Kundbrev
Inga vittnesmål.
Lägg Recension
Säkert köp.
Anonymitet och sekretess
Läs Mer