Rhinocort
Generic Rhinocort (Budesonide)

Rhinocort är ett läkemedel som används för att förebygga och lindra höyfeber.

Välj Doser: 100mcg
100mcg
1inhaler
Rhinocort kr656.28
kr543.68
kr543.68 per inhaler
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr0.00
100mcg
3inhalers
Rhinocort kr1 753.21
kr1 462.48
kr487.52 per inhaler
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr168.48
100mcg
6inhalers
Rhinocort kr3 150.16
kr2 625.04
kr437.55 per inhaler
+ Gratis standard airmail leverans
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
LäGG TILL I KUNDVAGN
spara: kr636.78
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 5-9 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
Sändning över hela världen Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar 100% framgång leverans

Allmänt bruk

Rhinocort är ett läkemedel som används för att förebygga och lindra höyfeber. Det är en kortikosteroid med den aktiva ingrediensen budesonid. Det används för att behandla och kontrollera utbudet av höyfeber-symtom, såsom nysningar, rinnande näsa, klåda, ögonsymtom och näsblockering, det fungerar genom att minska och kontrollera inflammation orsakad av näsblockering och andra symtom på höyfeber.

 

Dosering och vägbeskrivning

Börja ta Rhinocort Hayfever 1-2 veckor innan du utsätts för allergener. Det kan förhindra att höyfeber-symptomen utvecklas.

Det bör tas dagligen för att förebygga och behandla symptom på höyfeber. Den initiala dosen är 4 sprayer i varje näsborr dagligen. Du kan ta denna dos på morgonen eller ta två sprayer varje näsborre på morgonen och kvällen.

Efter att dina symtom har förbättrats kan du gradvis minska doseringen: 1-2 sprayer i varje näsborr på morgonen.

Besök din läkare om dina symptom inte förbättras inom 7 dagar.

 

försiktighetsåtgärder

Innan du tar Rhinocort berätta för din läkare om alla de tillstånd du kan ha, särskilt om du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar, om du tar några mediciner som är ordinerade och inte förskrivna, växtbaserade produkter eller kosttillskott, om du har näsa, bihåleinflammation eller bröstinfektion, nyligen skada eller kirurgi i näsan, öppna sår i näsan, svår nästoppning eller hinder, tuberkulos (TB).

 

Kontra

Ta inte Rhinocort om du har allergi mot någon av dess komponenter eller om du tar mifepriston.

 

Möjliga biverkningar

De vanligaste möjliga biverkningarna av Rhinocort är huvudvärk yrsel, trötthet, nysningar efter sprutning eller irriterad näsa, näsblödningar, nässkorpa, torr näsa eller mun, klåda eller ont i halsen, hosta, ökad sputum.

Allvarliga biverkningar inkluderar: svullnad i ansiktet, läppar, mun, tunga eller hals som kan orsaka sväljning eller andningssvårigheter, svårt utslag, magsår (öppet sår) i näsan, tecken eller symtom på en nasal eller sinusinfektion, som feber, smärta eller svullnad, eller missfärgade näsutsläpp.

 

Farmakologisk interaktion

Berätta för din läkare om alla läkemedel som är förskrivna och inte förskrivna du kan ta särskilt om:

* andra kortikosteroidläkemedel, såsom tabletter, astmainhalatorer, nässpray eller ögondroppar.

* läkemedel som används för att behandla svampinfektioner (t.ex. ketokonazol, itrakonazol)

* cimetidin, ett läkemedel som används för att behandla reflux och magsår

* vissa antibiotika (inklusive erytromycin, klaritromycin).

 

Missad dos

Om du missar en dos Rhinocort Hayfever, använd den så snart du kommer ihåg. Använd inte en dubbel dos för att kompensera den dos du missade.

 

Överdos

Symtom på överdosering av Rhinocort är obehag i kroppen; depression; svårt att andas; yrsel; utmattning; svimning; ledvärk; aptitlöshet; muskelvärk; illamående. Sök medicinsk akut hjälp om du upplever en av dem.

 

Lagring

Förvara Rhinocort i behållaren, tätt stängd, vid rumstemperatur, borta från värme och fukt och utom räckhåll för barn. När du har öppnat aluminiumpåsen ska du använda Rhinocort inom 6 månader.

 

varning

Vi ger endast allmän information om mediciner som inte täcker alla anvisningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på platsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din vårdgivare eller läkare som ansvarar för ärendet. Vi fraskriver oss tillförlitligheten för denna information och misstag den kan innehålla. Vi är inte ansvariga för någon direkt, indirekt, speciell eller annan indirekt skada till följd av användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av självbehandling.