Din Kundvagn
Produkter: 0
Pris: kr0.00
FÖRSTASIDAN Kategorilista Order Status Om Oss FAQ Kontakta Oss
Symmetrel
Generic Symmetrel (Amantadine)

Symmetrel är ett antiviralt läkemedel som används för att förhindra eller behandla vissa influensainfektioner.

100mg
30tabletter
kr502.70
kr418.82
kr13.96 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr0.00
Nästa order 10% rabatt
100mg
60tabletter
kr800.60
kr670.17
kr11.17 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr167.57
Nästa order 10% rabatt
100mg
90tabletter
kr1 079.87
kr902.90
kr10.05 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr351.89
Nästa order 10% rabatt
100mg
120tabletter
kr1 303.30
kr1 089.09
kr9.03 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr592.07
Nästa order 10% rabatt
100mg
180tabletter
kr1 750.14
kr1 461.46
kr8.10 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr1 055.67
Nästa order 10% rabatt
100mg
240tabletter
kr2 113.20
kr1 759.36
kr7.35 per piller
Lägg Till I Kundvagn
spara: kr1 586.30
Nästa order 10% rabatt
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris
14-21 dagar kr 93.09
5-9 dagar kr 279.28
Sändning över hela världen
Sekretess och anonymitet garanti
Trygg och säker
Diskreta söker paket
Avsändandet beställningar inom 24 timmar
100% framgång leverans
Produktbeskrivning

Allmänt bruk

Symmetrel är ett antiviralt läkemedel som används för att förhindra eller behandla vissa influensainfektioner. Symmetrel blockerar virusens handlingar i kroppen. Detta läkemedel används också för behandling av Parkinsons sjukdom och "Parkinson-liknande" symtom, inklusive stelhet och skakningar.

 

Dosering och riktning

Ta det oralt med ett fullt glas vatten eller mat / mjölk. Svälja hela, krossa inte det. Använd Symmetrel på samma tid varje dag för bästa resultat. Den vanliga doseringen av Symmetrel är 100 till 200 mg dagligen, det beror på din kroppsvikt. Även den rekommenderade dosen för vuxna varierar beroende på tillståndet som behandlas:

1. Behandling av Parkinsons sjukdom:

den rekommenderade dosen för vuxen är 100 mg en gång dagligen för att starta. Efter en till flera veckor kan den öka till 100 mg två gånger dagligen.

2. Behandling och förebyggande av influensa A-infektioner:

den rekommenderade dosen för vuxna och barn som är 13 år eller äldre är 200 mg dagligen. För barn i åldern 9-12 år är den rekommenderade dosen 100 mg tas två gånger dagligen. För barn 1 till 12 år förskrivs dosen av barnets kroppsvikt.

3.För att förhindra influensa A-infektioner:

Symmentrel ska tas före eller efter kontakt med en infekterad person och fortsätta i 10 dagar efter kontakt med honom.

Obs: denna instruktion presenteras här bara för granskning. Det är mycket nödvändigt att konsultera din läkare innan du använder den. Det hjälper dig att få bästa resultat.

 

försiktighetsåtgärder

Självmordsförsök och dödsfall har rapporterats hos patienter som behandlats med Symmetrel. Självmordsförsök och idéer har rapporterats i patent med och utan historia av psykiatrisk sjukdom. Symmetrel kan förvärra symtomen hos patienter med historia av psykiatriska störningar eller missbruk. Patienter med en epilepsihistoria bör övervakas noggrant, liksom patienter med en historia av hjärtsvikt, perifert ödem, eksemutslag eller nedsatt njurfunktion. Används får inte till patienter med obehandlad vinkelförslutande glaukom. Patienter bör observeras noggrant vid avbrytande eller dosreduktion av Symmetrel, eftersom vissa fall av neuroleptiskt malignt syndrom (NMS) har rapporterats. NMS är ett livshotande syndrom som kännetecknas av feber, muskelstivhet, ofrivilliga rörelser, förändrat medvetande, förändringar i mental status och ökad hjärtfrekvens och blodtrycksförändringar. Använd inte alkohol under behandlingen av Symmetrel. Symmetrel ska inte användas under graviditet, bli gravid eller ammande utan läkares råd. Använd inte Symmetrel före amning utan läkares råd.

 

Kontra

Symmetrel är inte tillåtet för personer som är överkänsliga för några komponenter i detta läkemedel. Kontraindicerat vid individer som utsätts för kramper eller om din sjukdomshistoria inkluderar magsår, svår njursjukdom. Kontraindicerat vid graviditet.

 

Möjlig biverkning

De kan inkludera alla typer av en allergisk reaktion. De mest möjliga biverkningarna inkluderar också:

känner andnöd, även med mild ansträngning;

svullnad, snabb viktökning;

känner sig deprimerad, upprörd eller aggressiv;

beteendeförändringar, hallucinationer, tankar på att skada dig själv;

urinering mindre än vanligt eller inte alls;

hög feber, styva muskler, förvirring, svettning, snabba eller ojämna hjärtslag, snabb andning, känsla som att du kanske misslyckas;

rastlösa muskelrörelser i ögonen, tungan, käken eller halsen; eller

skakning (okontrollerad skakning).

Mindre allvarliga inkluderar:

yrsel, dåsighet, huvudvärk;

sömnproblem (sömnlöshet), konstiga drömmar;

känna sig nervös;

illamående, diarré, förstoppning, aptitlöshet;

torr mun, torr näsa; eller

förlust av balans eller samordning.

Om du upplever att en av dem slutar använda Symmetrel och berätta för din läkare så snart som möjligt. Rådgör också med din läkare om biverkningar som verkar ovanliga.

 

Farmakologisk interaktion

Symmetrel interagerar med följande läkemedel: atropin; dicyklomin; glykopyrrolat; hyoscyamin; mepenzolate; metskopolamin; propantelin; skopolamin. kinin; kinidin; ett diuretikum såsom triamteren, hydroklortiazid och andra; eller fenotiaziner såsom proklorperazin, tioridazin och andra. Observera också att interaktion mellan två mediciner inte alltid betyder att du måste sluta ta en av dem. Som vanligt påverkar det effekten av läkemedel, så rådfråga din läkare om hur interaktioner hanteras eller bör hanteras.

 

Missad dos

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan dags för din nästa dos. Öka inte din rekommenderade dos. Ta din vanliga dos nästa dag på samma regelbundna tid.

Kundbrev
Inga vittnesmål.
Lägg Recension
Säkert köp.
Anonymitet och sekretess
Läs Mer